Snö!

Jag fick ett lite chock när jag vaknade idag morse. Det snödde rejält! Snön låg tjockt på marken, och allt var vitt. Jag vet inte helt vad jag tycker om att snön har kommit.. Men det jag vet att jag tycker är att det e så himla kallt i klassrummet, här jag nu sitter (och inte följer med på läraren..) Går på en skola som ble bygd för 200 år sen värkar det som, den faller ju ifrån varandra, och isolation finns typ inte. Hela klassen sitter med jackor, vantar och mössor.. Brrr!

Löpa i en rulltrapp någon?

http://www.youtube.com/watch?v=FDDnkgJ2UzY


Ok, jag och mina två kompisar Andrea och Marit ble bookade till en festival som var nu i helgen. Hålla show. Sjåvva lite. Pumpa upp stämningen. Ja, ni fattar. Så kom vi på att under detta showet så skulle vi utfordra varandra i olika saker, så andrea utfordrade mig och Marit, Ja, ni kan ju kolla själv. Var helt fruktansvärt!


(min utfordring till dom var att ha så många ägg gulor i munnen som möjligt! muhahaha! dom klarade bare tre var.)

Sats.

Okei, mitt nya mål efter sommaren var att jag skulle börja träna. På riktig. Värkligen pumpa muskler og svettas ordentlig. Det har jag nog inte grejat precis, och jag börjar få riktigt dårligt samvete för alla pengarna jag användt på det jäskla medlemskortet som jag aldri använder. Fast igår, då tog jag mig samman och gick på aerobic, efter som jag värkligen inte har motivation till att försöka mig på vikter och andra apparater.

Fast det var inte "vanlig" aerobic, det var gamlis aerobic. Min första timme var med massa äldre kvinnor som var så helsikes mycket duktigare än mig. Jag stod som en fjant mitt i rummet, med musiken dundrade hööögt rundt mej, och massa 50 + som skutta rundt. Jag skulle gärna sagt att jag också gjorde det, fast jag fatta ju inte hur man greia att koordinera båda armarna och benen till att göra alla moooveza man skulle göra. Nämnde jag att passet varade i en halvtimme? Man kan ju tänka att en halvtimma inte är så där mycket.. Fast jag var ju helt död, så jag måtte gå innan passet var färdigt. Hur pinsamt e inte det? Fast nästa gång kommer jag tillbaka, ennu stärkare och mer beredd änn någonsin! Då ska dom få se!

Välkommen Emelie!

Tack, tack själv! Nu är den norska bloggen borta, och den svenska bloggen igång! Weee. Varför? Nja, vet inte riktigt. Tänkte väl att det ville vara kul att blogga på svenska, nu som jag bor i Norge blir det ju norska jag snackar mest. Det e ju lite trist, för jag vill ju inte mista svenskan häller. Fast, problemet e löst! Tror jag. Nu har jag ju inte haft svenska undervisning sen jag gick i femman, så det blir lite krångligt det här.. Länge leve tvåspråklighet!

RSS 2.0